Kiemelt ajánlatok

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Bónom-zugi nyaraló

Kőtenger Panzió

Margaréta Apartman Ház

Garzó Tanya Vendégház

Spirit Apartman

Balogh-Szatmári Kúria

Életfa vendégház

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Fekete Macska Panzió

Legénd Üdülőfalu

Két Jóbarát Apartmanház

Hanga Vendégház

Elisabeth apartman

Platán Panzió

Puskás Vendégház és Családi Pince

Szalóki Üdülőház

Csali Vendégház Tisza-tó

Lipták Üdülőház

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Gergelyiugornya, Gulácsi u. 16.

Kertes családi ház a gergelyiugornyai üdülőrészen, az Atlantika Vízividámparktól 200 m-re, a tiszai szabad strandtól 500 m-re

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: 06-70-453-4126
Mobil:
E-mail cím: juhaszaniko@namenynet.hu
Weboldal:

Szálláshely bemutatása:

Vásárosnamény-Gergelyiugornyán, a Felső-Tisza legjelentősebb nyaralótelepén várja szálláshelyünk a Tisza, a homokos part, az élményfürdő, a csodálatos Berek kedvelőit.

A Lipták Üdülőház a gergelyiugornyai üdülőrészen, az Atlantika Vízividámparktól 200 m-re, a tiszai szabad strandtól 500 m-re található. Kertes családi ház, a pihenés, kikapcsolódás kellékeivel felszerelt, nagy, füves udvarral, pihenőkerttel, tollas- és röplabdapályával, gyerekeknek homokozóval, mászókával, hintával felszerelve.

Elhelyezés: 2 db. 2 ágyas, 1 db. 4 ágyas modern bútorokkal berendezett szobában, fürdőszobával, felszerelt konyhával, ebédlővel.

Ellátás: önellátás

Nyitva tartás: egész évben

A vendégház tulajdonosa túravezetői jogosítvánnyal rendelkezik a Szatmár-Beregi Tájvédelmi Körzetben.

Környék, programlehetőségek:

Vásárosnamény, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye egyik legjobb turisztikai adottságokkal rendelkező települése, itt torkollik a Szamos és a Kraszna a Tiszába. Vásárosnaményt a Bereg kapujaként is szokták emlegetni, a Felső-Tisza vidék legjelentősebb üdülőterületeként van számon tartva. A gergelyiugornyai Tisza-part homokfövenyes strandját évente több tízezren keresik fel strandolás céljából. A part körül közel 400 fából készült, lábakra emelt üdülőház valóságos üdülőfaluvá varázsolja a part körüli területet. A szabad strandhoz közel számos szórakozóhely, vendéglátóegység, étterem kínál színvonalas szolgáltatást az idelátogató nyaralóknak.


   


Vissza a kereséshez »